Welkom!

Op deze pagina vind je alle informatie over de Wandel4Daagse Twello.

Van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei 2024 is het zover: de tweede Wandel4daagse voor alle basisschooljeugd in Twello! Vier avonden samen met klasgenoten en vriendjes (onder begeleiding van ouders/verzorgers) wandelen door de omgeving van Twello. Natuurlijk worden de wandelaars aan het eind van de week beloond met een welverdiende medaille en een spetterende afsluiting, waarbij iedereen van harte welkom is. Zo hopen we dat sportiviteit, plezier en genieten samenkomen!

Elke dag starten we tussen 17:45 en 18:30 uur op een andere locatie in (de omgeving van) Twello. Per dag zijn er 3 stempels te verdienen: bij de start, de pauzeplek en de finish. Op de startdag meld je je eerst bij het startpunt aan met de ontvangen QR-code. Daarna kan jouw Wandel4daagse beginnen!

De organisatie verwacht dat kinderen in de basisschoolleeftijd altijd meedoen onder begeleiding van ouders/verzorgers. We vinden het leuk als je afspreekt met een groep, team of misschien zelfs wel met de hele klas! Je maakt dan samen afspraken over wie er op welke avond meeloopt als begeleiding. Deelnemers betalen €5,- om mee te mogen doen, begeleiders lopen gratis mee.

De inschrijving voor de wandel4daagse start op maandag 1 april 2024 en sluit op zondag 5 mei 2024.

Inschrijven

Contact

Informatie

Organisatie 

Routes

Vrijwilligers 

Reglement

Veelgestelde vragen

Foto’s

Hoofdsponsor

Dagsponsors

 

Supporter

Laatste nieuws