Abonnementverkoop Jonge Meesters Wilp van start.

Goed nieuws! Het programma van Jonge Meesters Wilp voor het nieuwe seizoen is gereed. Het derde alweer. Vier getalenteerde ensembles gaan vanaf begin 2019 het publiek verrassen in die mooie Dorpskerk van Wilp.

De aftrap is op zondag 13 januari met het Dostojevski Kwartet. Vier jonge strijkers met ambitie en passie. Drie van hen bespelen een instrument van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Vervolgens op 3 februari het Ardemus Saxophone Quartet, finalisten Dutch Classical Talent Award 2017/2018 met hun uitgebalanceerde groepsklank. Op 10 maart treedt het levendige en verfrissende Trio Animando op, dat verbonden is aan Artez Conservatorium Zwolle. Op zondag 7 april sluit het aanstekelijke en dynamische pianoduo Beth & Flo, dat klassieke muziek brengt met een vleugje theater, de serie af.

Kortom, deze jonge musici staan garant voor vier heerlijke zondagmiddagen. Laat je verrassen!

Alle concerten beginnen om 15.00 uur. Vanaf 14.30 is de kerkdeur open. Zeker zijn van een plek? Bestel dan nu een abonnement voor deze concertserie voor  € 50,00.  De abonnementsverkoop is gestart. Info en tickets: www.jongemeesterswilp.nlof via een e-mail naar jongemeesterswilp@gmail.com

Jonge Meesters Wilp
Laatste berichten van Jonge Meesters Wilp (alles zien)