Samen fietsen op een duo-fiets!

Lekker naar buiten, met je hoofd in de wind, even een frisse neus halen. Het zijn kleine, simpele vormen van ontspanning die helaas niet voor iedereen even makkelijk te realiseren zijn. Bijvoorbeeld wanneer je minder valide bent en je sociale netwerk niet zo groot is.

Voor deze (minder valide) doelgroep biedt een duo-fiets uitkomst. Dankzij verschillende partners zoals de Boks Scholten Stichting, Voorster Sport- en Beweegakkoord en de gemeente Apeldoorn hebben we twee duo-fietsen kunnen aanschaffen voor de gemeenschap. Eentje is gestald in Twello, de andere in Klarenbeek. Met andere woorden; iedereen kan van deze duo-fietsen gebruik maken, mits je natuurlijk met iemand samen gaat fietsen en je een voorlichting van onze vrijwilligers hebt gehad.

Wanneer je de fiets graag zou willen huren kan je gebruik maken van het reserveringssysteem Stichting de Koepel. Klik hiervoor op de knop ‘reserveren’ op deze pagina. Wanneer je niet eerder gebruik hebt gemaakt van de fiets krijg je eerst uitleg over het gebruik van de fiets. Neem de eerste keer ook een geldig identiteitsbewijs mee om je te legitimeren. Voor vragen kan je contact opnemen met Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan door hem te mailen (g.kroes@mensenwelzijn.nl) of te bellen (06-40103611).

Het huren van de fiets kost €2,- per uur. Graag direct na afloop per pin betalen bij dienstdoende vrijwilliger of medewerker.

Let op: Kies bij het reserveren voor object ‘Duo-fiets 1 Twello’ of ‘Duo-fiets 2 Klarenbeek’. Op dit moment is het reserveren van de duo-fiets in Twello mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De fiets is Klarenbeek is ook in het weekend te huur. Heeft u problemen met het online reserveringssysteem, download hier een handleiding.

Locatie Twello: Mens en Welzijn Voorst (Jachtlustplein 11, 7391 BW, Twello)

Locatie Klarenbeek: MFC Klarenbeek (Bosweg 14, 7382 CC Klarenbeek)

Download handleiding voor reserveren

Meer informatie over de duo-fiets van Mens en Welzijn Voorst

Reserveer de duo-fiets
Bel de buurtsportcoach
Mail de buurtsportcoach