Doe mee met de Zwem7Daagse

De Zwem7daagse is dit jaar van 15 tot en met 21 juni 2024.
Minimaal 4 dagen een bepaalde afstand zwemmen om de week af te sluiten met een mooie medaille. Uiteraard kan de BBQ niet ontbreken op de laatste vrijdag. Tijdens deze leuke afsluiting zijn er verschillende activiteiten, waaronder een toffe stormbaan!

Benieuwd naar de tijden waarop je kunt zwemmen én het leuke programma? Bekijk hieronder de flyer.

Verkoop deelnamekaarten
Tickets kunnen vanaf woensdag 22 mei online gekocht worden of via onze receptie.

Voor deelname aan de Zwem7daagse is een zwemdiploma A verplicht of kinderen die bij ons op zwemles met kleding zwemmen in N4 mogen ook deelnemen. (Bij twijfel overleg even met de lesgever)

Activiteiten
Aanmelden voor activiteiten is mogelijk vanaf woensdag 22 mei via onze webshop. Alle activiteiten zijn gratis voor deelnemers aan de zwem7daagse en worden gekocht door middel van een gratis ticket. Kijk goed naar de activiteit die je kiest. Heb je geen deelnamekaart? Dan kan je deelnemen met een losse entreekaart. Let op, want vol = vol en bij sommige activiteiten is diploma A en B verplicht.

Bij aanmelding voor de duikclinic krijg je in de week voor de zwem7daagse bericht over op welk tijdstip je bent ingedeeld. De duikclinic is tussen 13.00 en 15.30 uur. Elk kwartier is er plek voor 5 personen. De clinic wordt gegeven in ons doelgroepenbad (achterste bad in het binnenbad).

De clinic van de Reddingsbrigade Deventer (aanmelden niet nodig) en de zwemclinic/waterpoloclinic, gegeven door onze thuisvereniging Proteus, worden gegeven in het buitenbad. Voor de zwemclinic en waterpoloclinic is aanmelden wel nodig.

Zin aan een potje voetbal? Vul dan snel onderstaand formulier in en doe mee met het 4 x 4 Panna Toernooi tijdens onze zwem 7 daagse!

Voorst Actief
Volg ons