Nieuwe cursussen ‘Zeker Bewegen’ in Twello en Klarenbeek!

Denkt u ook weleens: “ik heb vroeger veel bewogen maar het komt er niet meer van” of: “als ik zo moet zitten, dan kom ik niet meer overeind”? Of misschien bent u weleens bang om te vallen?

‘Zeker Bewegen’ is een korte cursus van 6 lessen, gegeven door Rolf Tijssen, voor ouderen die veel ongemak ervaren tijdens het lopen, moeilijk kunnen opstaan en bang zijn om te vallen. Bedenk dat angst alles blokkeert. Zoals: “ik denk niet dat ik dat kan, of dat is niets voor mij”. Nagenoeg ieder mens kan op zijn of haar manier nieuwe technieken aanleren afhankelijk van wat bij hem of haar past. Denk aan zitten en opstaan, maar ook doelmatig bewegen zonder angst te hebben om te vallen. Naarmate we ouder worden besteden we minder aandacht aan onze houding, spieren en gewrichten. Door ‘Zeker Bewegen’ gaat dat veranderen. U gaat uzelf fitter en veiliger voelen!

Spreekt u dit aan? U ben van harte uitgenodigd om vrijblijvend te proberen of de cursus iets voor u is. Woensdag 18 oktober vindt er van 13.30-14.30 uur een informatiebijeenkomst plaats in Kulturhus Jachtlust (Jachtlustplein 11, Twello). Vanaf woensdag 25 oktober start de cursus van 6 weken, zelfde tijd.

In Klarenbeek vindt in het MFC (Bosweg 14, Klarenbeek) een informatiebijeenkomst plaats woensdag 8 november van 10.30-11.30 uur. Ook hier start aansluitend 6 weken lang een cursus vanaf woensdag 15 november.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerran Protzman, de Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst: Tel.: 0571-277941. E-mail: g.protzman@mensenwelzijn.nl. De cursus van 6 lessen kost slechts € 30,-.

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij
Laatste berichten van Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (alles zien)