Twellose Sportcarrousel in een nieuw jasje!

In 2015 werden er voor het eerst twee edities van de Twellose Sportcarrousel georganiseerd, een sport- en beweegprogramma gericht op volwassenen vanaf 45 jaar. Om dit nieuw leven in te kunnen blazen hebben de buurtsportcoaches van Zwembad de Schaeck, SV Voorwaarts Twello en Mens en Welzijn Voorst opnieuw de handen ineengeslagen. Daarbij sluiten ook de Badmintonclub Twello (BC Twello) en de Voorster Hockey Club (VHC) aan om dit mooie sportconcept vorm te geven.

Gevarieerd aanbod en gezelligheid
Als gezegd is de Sportcarrousel een initiatief van de buurtsportcoaches in Twello, in samenwerking met sportverenigingen. Het unieke van het programma is vooral de variatie in sport- en beweegactiviteiten. Op het programma staat ‘trimhockey’, ‘aquasport’, ‘beachtennis’ en ‘badminton’. U maakt zowel kennis met meerdere sporten als verschillende verenigingen, op een laagdrempelige manier zonder lidmaatschap of andere verplichtingen. Tevens doet u sociale contacten op en leert u andere mensen kennen. U kunt alleen komen of samen met uw partner, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw.

Gezellig bewegen staat voorop, ervaring is geen vereiste en binnen de activiteiten wordt rekening gehouden met ieders niveau. De carrousel biedt mensen die (weer) actief willen worden de mogelijkheid meerdere sporten te proberen en sfeer te proeven bij verschillende verenigingen. Ook is de sportcarrousel uitermate geschikt voor de 45 plussers die het juist leuk vinden meerdere sporten te beoefenen. Deelname aan de sportcarrousel is gratis!

Flexibele sportmogelijkheden
De carrousel start vanaf maandag 10 april en gaat vervolgens in 8 weken langs vier verschillende sportverenigingen. Elke vereniging geldt twee weken lang als gastheer en biedt in deze weken meerdere momenten aan waarop u kunt deelnemen. Hiermee wordt geprobeerd deelnemers meer ruimte en flexibiliteit te bieden in de sportmogelijkheden. De Voorster Hockey Club zal de sportcarrousel aftrappen.

Informatie en aanmelden
Voor aanmelden en/of vragen over de Twellose Sportcarroussel kunt u contact opnemen met Gerran Protzman, buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst via g.protzman@mensenwelzijn.nl of (0571-) 277 941. Aanmelden kan t/m woensdag 5 april. Het exacte rooster van de Twellose Sportcarrousel kunt u op korte termijn vinden op de website www.voorstactief.nl en in de agenda van Voorst Actief in het Voorster Nieuws.

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij
Laatste berichten van Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (alles zien)