Voorster Triathlon zoekt organisatoren!

In juli 2024 wordt de Voorster Triathlon voor de derde keer georganiseerd op en rondom Bussloo. De afgelopen jaren is gebleken dat het een evenement is met veel potentie, maar het is er ook eentje die volledig op vrijwilligers draait. Om door te blijven groeien zoekt de organisatie naar versterking. Zou jij wel een steentje willen bijdragen? Lees dan verder en neem contact op voor meer informatie.

 

Een triathlon bestaat uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Door de combinatie van deze drie disciplines wordt het als enorm uitdagend en leuk ervaren door de deelnemers. Voor de organisatie betekend het echter dat er veel werk bij komt kijken, vertelt Simon Krukkert. Simon is één van de oprichters van de Voorster Triathlon en hij weet zodoende wat er allemaal bij komt kijken: “Veel is bij ons inmiddels al gedocumenteerd en ligt vast in plannen en draaiboeken, maar sommigen dingen kunnen nog beter georganiseerd worden. Daarnaast zijn we ambitieus. We willen groeien in deelnemersaantallen en we willen steeds meer een begrip worden in de regio. Om dat te bewerkstelligen hebben we meer kundige mensen nodig in de organisatie”, legt Simon uit.

 

Simon vertelt dat er een breed pallet aan taken klaarligt: “Als je simpelweg van organiseren houdt zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen. Affiniteit met sport is absoluut een pré maar geen vereiste. Aan de hand van jouw kennis, ervaring en wensen komen we ongetwijfeld tot een passend takkenpakket. Samen met de enthousiaste organisatoren die we nu al hebben maken we er ook volgend jaar weer een prachtig sportevenement van. Daar gaan we voor!”

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@voorstertriathlon.nl of bellen/appen met Simon via: 0630413849.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)