‘Zeker Bewegen’ krijgt vervolg in Twello!

Door het grote enthousiasme van deelnemers en een groeiende vraag wordt de cursus ‘Zeker Bewegen’ opnieuw aangeboden in Twello. Binnen deze cursus van 6 lessen wordt er aandacht besteed aan meer veiligheid in lopen, opstaan en het voorkomen van vallen. De cursus wordt gegeven door Rolf Tijssen in samenwerking met Mens en Welzijn Voorst.

Krijg uw bewegingsvrijheid terug!
Denkt u ook weleens: “ik heb vroeger veel bewogen maar het komt er niet meer van” of: “als ik zo moet zitten, dan kom ik niet meer overeind”? Of misschien bent u weleens bang om te vallen? ‘Zeker Bewegen’ is een korte cursus van 6 lessen voor ouderen die veel ongemak ervaren tijdens het lopen, moeilijk kunnen opstaan en bang zijn om te vallen. Bedenk dat angst alles blokkeert. Zoals: “ik denk niet dat ik dat kan, of dat is niets voor mij”. Nagenoeg ieder mens kan op zijn of haar manier nieuwe technieken aanleren afhankelijk van wat bij hem of haar past. Denk aan zitten en opstaan, maar ook doelmatig bewegen zonder angst te hebben om te vallen. Naarmate we ouder worden besteden we minder aandacht aan onze houding, spieren en gewrichten. Door ‘Zeker Bewegen’ gaat dat veranderen. U gaat uzelf fitter en veiliger voelen!

Voorlichtingsbijeenkomst
Woensdag 8 maart a.s. wordt in Twello weer een voorlichting en demonstratie gegeven over ‘Zeker Bewegen’. Deze voorlichting is gratis en vindt plaats in de Multizaal van sporthal Jachtlust, aanvang 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De nieuwe cursus in Twello start vanaf woensdag 15 maart a.s., 6 weken lang van 13.00-14.00 uur tevens in de Multizaal van sporthal Jachtlust. Opgeven voor de cursus is noodzakelijk en kan tijdens de voorlichting of via Gerran Protzman, Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Tel.: 0571-277941. E-mail: g.protzman@mensenwelzijn.nl. De cursus van 6 lessen kost slechts € 30,-.

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij
Laatste berichten van Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (alles zien)