Zelf nieuwsberichten en informatie plaatsen

Heb jij nieuws te melden? Of wil je een vooraankondiging doen en/of informatie plaatsen betreffende een toekomstige of afgelopen activiteit? Dergelijke nieuwsberichten plaatst je zelf . Door in te loggen met jouw persoonlijke account voeg je een eigen bericht toe. Let op: het betreft hier enkel berichtgeving en verdere (achtergrond) informatie over activiteiten en aanbod op het gebied van sport en bewegen. Nieuwsberichten van algemene aard, worden verwijderd van de site. Deze kunnen worden doorgegeven aan het Voorster Nieuws met de vraag of zij dit willen publiceren in hun krant, hét nieuws- en advertentiemedium voor de gemeente Voorst.

Voorwaarden: Het plaatsen van nieuws is geheel kosteloos. Wel geschiedt het plaatsen van activiteiten geheel op eigen risico en ben je zelf verantwoordelijk voor vorm en inhoud. In geval van misbruik of onjuist gebruik kan jouw account worden geblokkeerd.

 

Aanbod wijzigen of toevoegen

Het doorlopende aanbod zoals getoond op de pagina aanbod, is niet door aanbieders zelf te wijzigen. Dit wordt op aangeven van de aanbieders gewijzigd door het team van VoorstActief . Om als aanbieder goed gevonden te kunnen worden, is het belangrijk om het aanbod up-to-date  en volledig te houden. Jaarlijks krijgen de aanbieders van het structurele aanbod een mail (reminder) van het team van VoorstActief met het verzoek om het aanbod te controleren. Wil je tussentijds aanbod toevoegen, wijzigen of verwijderen stuur dan een mail naar info@voorstactief.nl of vul het contactformulier in.

Voorwaarden: Het team van VoorstActief is afhankelijk van informatieverstrekking van de aanbieders. VoorstActief kan derhalve niet garant staan voor een volledig up-to-date en aanbod en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Agenda op ‘Kijk in de Kernen’

Organiseer jij binnenkort ook een leuke activiteit in de gemeente Voorst? Plaats dan jouw activiteit op www.kijkindekernen.nl. Via dit online dorpsplein kan je de inwoners van de gemeente Voorst laten weten dat er een activiteit georganiseerd wordt. Het aanmaken van een account is makkelijk. Zodra je een persoonlijk account hebt aangemaakt, heb je ook de mogelijkheid om een account aan te maken namens een vereniging, onderneming of groep. Kijk uiteraard wel even of zo’n account er al reeds is. Is er namelijk al een account dan kan je ‘deelnemer’ worden van die groep (bijv. van jouw sportvereniging) en namens hen berichten, activiteiten en/of oproepen plaatsen.

De activiteiten die we vinden op www.kijkindekernen.nl nemen we mee in onze wekelijkse agenda in het Voorster Nieuws. Ook worden deze activiteiten via de Facebookpagina van ‘Kijk in de Kernen’.