De Voorster Triathlon als estafette

Vorig jaar was het voor het eerst mogelijk om met een team mee te doen aan de Voorster Triathlon. Dit jaar roept de organisatie bedrijven op om ook deel te nemen met hun medewerkers. Dat kan door een team bestaande uit 2 of 3 deelnemers in te schrijven. Of het kan ook door de triathlon te sponsoren waarbij 1 of 2 teams met korting of gratis deel kunnen nemen.

De verzekeraar Univé, één van onze hoofdsponsors, werkt al vele jaren aan een gezond en vitaal werkklimaat, vertelt Guus Kroes, één van de oprichters van de Voorster Triathlon. Vitale medewerkers voelen zich goed en zijn productiever. Daarom is Univé ook sponsor van onze Triathlon. Trainen en deelnemen aan een triathlon draagt tenslotte bij aan gezonde en vitale medewerkers. Om die reden is het onderdeel estafette toegevoegd. Meedoen aan een triathlon wordt hierdoor nog makkelijker.

Niet iedereen kan (of wil) aan alle drie onderdelen van een triathlon deelnemen, zegt Guus. Bij de estafette mag je met 2 of 3 deelnemers inschrijven. De deelnemers mogen zelf bepalen aan welk onderdeel ze mee doen. Als ze samen maar de triathlon volbrengen.

Dit jaar roept de organisatie bedrijven op om deel te nemen aan deze estafette. Geef je medewerkers een kans om aan hun gezondheid te werken en als team een prestatie neer te zetten. Bedrijven mogen er ook voor kiezen om de triathlon te sponsoren. Daarbij is het zelfs mogelijk om extra clinics te organiseren en is deelname van het team inbegrepen.

Interesse?
Inschrijven als team kan via de website www.voorstertriathlon.nl. Wil je meer weten of denk je na over sponsoring? Stuur ons dan een mailtje op info@voorstertriathlon.nl. We komen graag de mogelijkheden bespreken.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)