Met de ‘Voorster Grand Slam’ 50% korting op 4 evenementen

De jeugd wordt uitgedaagd om deel te nemen aan vier leuke, sportieve evenementen. Vanaf heden kan je je in één keer aanmelden voor de volgende lokale events: Wandel4daagse Twello, Avondfiets4daagse, Zwem7daagse en de Voorster Triathlon. Samen vormen zij de ‘Voorster Grand Slam’. Wanneer je dat doet, bespaar je ook nog eens 50%! Een leuke besparing en een leuk vooruitzicht voor de jeugd.

 

Vanuit het vernieuwde ‘Gezond en Actief Voorst’-akkoord en in samenwerking met ‘Team Voorst Actief’ is deze actie tot stand gekomen. Tom Spijker van Voorst Actief vertelt: “We willen de jeugd natuurlijk zoveel mogelijk in beweging krijgen. Verschillende organisaties hebben hetzelfde doel en zij organiseren daar fantastische evenementen voor. Echter, wanneer je mee zou willen doen aan verschillende events, dan kunnen de kosten wel oplopen. Vanuit het lokale akkoord is er geld beschikbaar gesteld om deelname aan een ‘grand slam’ toegankelijk te maken. Dit doen we door de helft van het inschrijfgeld bij te leggen. Zo ontvangen de organisaties het broodnodige inschrijfgeld en besparen de deelnemers 50%.”

 

De actie is gericht op de jeugd van 7 t/m 17 jaar. Let op, onder de 10 jaar mag je niet deelnemen aan de Voorster Triathlon. Voor deze doelgroep (7-10 jaar) is er een pakket beschikbaar zonder de triathlon. Met dit pakket doe je dus mee aan de Wandel4Daagse in Twello, de AvondFiets4Daagse van de ETT en de Zwem7Daagse in zwembad de Schaeck. Voor de jeugd van 10 t/m 17 is er een pakketprijs voor alle 4 de evenementen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Inschrijven voor de ‘Grand Slam’ gaat via de website van Voorst Actief (klik hier). Hier kan online betaald worden via iDeal. Na het voltooien van de inschrijving, ben je officieel ingeschreven voor alle evenementen. Je hoeft je vervolgens niet meer aan te melden. Voorst Actief zorgt er voor dat jouw gegevens worden gedeeld met de organisaties. Vanuit de organisaties ontvang je later een bevestiging van je deelname en nadere informatie.

 

Wat is de Voorster Grand Slam?

De Voorster Grand Slam bestaat uit de volgende evenementen:

  • Wandel4Daagse Twello: 14 t/m vrijdag 17 mei 2024.
  • Avondfiets4Daagse Twello: 3 t/m 6 juni 2024.
  • De Zwem7Daagse: 15 t/m 21 juni 2024.
  • Voorster Triathlon: Zondag 14 juli 2024

 

Pakketten en prijzen

Er worden dus twee Grand Slam-pakketten aangeboden:

  • Pakket 1: Kinderen 7 t/m 9 jaar (Wandel- Fiets4daagse en Zwem7Daagse)
  • Pakket 2: Jeugd 10 t/m 17 jaar (Wandel- Fiets4Daage, Zwem7Daagse en Voorster Triathlon*)

 

  • Pakket 1: € 14.50,- (normaal € 29,-)
  • Pakket 2 : € 21.50,- (normaal € 43,-)

In beide gevallen dus 50% korting! Let op: Er zijn maximaal 50 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

 

Meer informatie:

Neem contact op met Tom Spijker via 0648031070 of tom@voorstactief.nl

 

*De minimale leeftijd om deel te nemen aan de Voorster Triatlon is 10 jaar.

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)