De theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens’ komt naar Voorst.

Kinderen presteren bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kunnen we met z’n allen doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’

Op maandag 22 april 2024 organiseert Voorst Actief  de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens’ in het clubgebouw van CCW’16 in Wilp. De voorstelling is bedoeld voor alle sportverenigingen in de gemeente Voorst en is leuk voor trainers, coaches, bestuurs- en commissieleden en ouders. Tijdens de voorstelling krijg je handige tips en handvatten die je gelijk kan toepassen in de praktijk.

Het verhaal
Maarten wil als vader (en als coach van zijn zoon bij de sportclub) natuurlijk graag dat het goed gaat met zijn kind. Zoals rond school en in de sport. Als een wetenschapper onderzoek doet bij zijn sportclub, ontdekt die iets opmerkelijks. We doen met z’n allen – onbewust en onbedoeld – dingen waardoor het juist slechter gaat! Maarten gaat het daarom anders doen. Hij neemt het zelfs mee naar zijn werk. En dan valt het kwartje pas echt.

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal!

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl.

 

 

Voorst Actief
Volg ons