Deze website is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst en de buurtsportcoaches en beweegcoördinator van Team Voorst Actief. Op dit digitale platform vindt je allerlei informatie over sport en bewegen binnen de gemeente.

Voorstactief.nl is hét platform voor sport en bewegen binnen de gemeente Voorst!

Voorheen had ons platform ook een ‘agendafunctie’. Iedereen binnen de gemeente kon een account aanmaken en zijn/haar activiteiten op onze agenda plaatsen. Per 1 januari 2020 is deze functie overgeheveld naar www.kijkindekernen.nl. Op deze site vind je nu een actueel overzicht van alles wat er georganiseerd wordt binnen de gemeente. Ook hier kan iedereen een kosteloos account aanmaken om een activiteit, nieuwsbericht of hulpvraag te plaatsen.

Per 1 januari 2020 is ‘Kijk in de Kernen’ het nieuwe online dorpsplein waar je jouw activiteiten en nieuws kunt delen!

Structureel aanbod

Het structurele aanbod blijft een belangrijk onderdeel van de website. Wij hebben het reeds grotendeels gevuld. Opmerkingen/aanvullingen/wijzigingen zijn altijd welkom en kun je doorgeven via het contactformulier. Mocht je bezwaar hebben tegen het vermelden van het aanbod op de website dan vernemen wij dit graag en verwijderen wij de gegevens. De informatie op de website is de verantwoordelijkheid van de aanbieder.

Nieuwsberichten

De activiteitenagenda is dus verdwenen, maar de nieuwsfunctie is er nog wel. Nieuwsberichten op het gebied van sport en bewegen kun je hier  publiceren. Berichten kun je zelf plaatsen wanneer je een account hebt en hier zitten geen kosten aan verbonden. De webbeheerder deelt deze vervolgens via ons Facebook- en Twitteraccount. Informatie over het plaatsen hiervan vind je op de website onder ‘info’. Maak ook vooral gebruik van eerdergenoemde platform www.kijkindekernen.nl voor het plaatsen van nieuws. Zo houden we samen Voorst actief!

Heeft u vragen over Voorst Actief neemt u dan gerust contact op met Tom Spijker, beweegcoördinator via tom@voorstactief.nl of 06-48031070.

Team Voorst Actief