5e Avond4daagse Wilp Posterenk Bussloo 11 12 13 en 14 juni 2019

Wandel4daagse Wilp Posterenk Bussloo viert 5jarig jubileum!

Wilp/Posterenk.- Het wandelseizoen is al weer volop bezig en ook dit jaar wordt er vanaf Landgoed de Lathmer weer een wandel4daagse georganiseerd. De datums zijn 11, 12 , 13 en 14 juni. Dit jaar vieren we dat het al voor de 5e keer wordt gelopen. We vertrekken elke avond vanaf het “Vierhuis” op Landgoed de Lathmer va 18.30u tot 19u met de 3, 6 en 10 kilometer. We wandelen in onze prachtige omgeving van Wilp Posterenk en Bussloo.
De 3 kilometer is zoals iedereen gewend is rolstoelvriendelijk en hieraan kan dus iedereen deelnemen die in een rolstoel zit of een kleinere wandeling wil.

Op dinsdag 11 juni beginnen we met een fantastische en feestelijke aftrap. En ook de vrijdagavond de intocht zal dit jaar extra feestelijk zijn.

Wandelaars uit de hele gemeente Voorst zijn van harte welkom om mee te wandelen. Je kunt je terplekke inschrijven maar ook vooraf via vrijetijd@zozijn.nl. Vind je het leuk om als vrijwilliger om samen met een cliënt in een rolstoel de 3km te lopen meld je dan ook op vrijetijd@zozijn.nl (De “rolstoel-duwers” betalen tijdens deze 4- daagse geen inschrijfgeld).

De kosten t/m 12 jaar zijn voor 4 avonden € 3,50 en een dagkaart kost 1 euro. Vanaf 13 jaar zijn de prijzen 5 euro en een dagkaart € 1,50.
Actuele informatie zal te vinden zijn op  www.zozijn.nl/4daagse en www.facebook.com/4daagseWilpPosterenkBussloo

Wandel4daagse 2019 Posterenk Bussloo Wilp

Posterenks Belang
Laatste berichten van Posterenks Belang (alles zien)