Even voorstellen: Jay Koster

Jay Koster

Mijn naam is Jay Koster, ik  kom uit Twello en ben 19 jaar oud. Ik doe de opleiding Sport & Bewegen niveau 4  (BOS-profiel) te Zwolle. Voor mijn stageopdracht (t/m december 2016) loop ik o.a. stage bij de gemeente Voorst en maak ik deel uit van het team Voorst Actief.  Ook ben ik voor mijn stage actief  als gymdocent aan de R.K Martinusschool Twello en bij SV Voorwaarts ter ondersteuning van de buurtsportcoach.

Vanuit Voorst Actief ga ik me bezig houden met de organisatie van de beweeg- en ontmoetingsmiddag van 1 juni met daarbij de voorronde van het NK Knikkeren. Hiernaast ga ik aan de slag met de organisatie van de Nationale Sportweek waarvan de kick-off op zaterdag 17 september is. Dit alles doe ik in samenwerking met de Beleidsadviseur sport gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen.

Op woensdagmiddag 1 juni bieden wij naast het knikkeren nog meer gratis activiteiten aan voor jong en oud. Het wordt vooral een gezellige middag waarbij ontmoeting centraal staat op het Marktplein in Twello..

Tijdens de Nationale Sportweek krijgen alle sport gerelateerde verenigingen binnen de gemeente Voorst de gelegenheid om gratis sportactiviteiten aan te bieden. Dit kunnen huidige takken van sport zijn maar ook nieuwe takken van sport. Het thema van dit jaar is Ík neem je mee’. Alle verenigingen worden hierover nog geïnformeerd.

Ik heb er ontzettend veel zin in om dit alles mede te organiseren, de contacten te leggen met  de verenigingen en iedereen te enthousiasmeren. Zowel 1 juni als tijdens de Nationale Sportweek wil ik graag mijn steentje bijdragen om Voorst in beweging te krijgen.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)