Fietsgroep Terwolde stapt weer op

Gezellig samen fietsen, genieten van de regio en het gezelschap, dat is wat twee inwoners uit Terwolde vorig jaar hebben bereikt met het opstarten van een recreatieve fietsgroep. Na een winterstop gaan ze dinsdagmiddag 2 april weer van start voor de eerste tocht van dit kalenderjaar. Verzamelpunt is de kerk in Terwolde. Om 14.00 uur stapt men op voor een tocht van ongeveer 30 tot 40 kilometer.

 

De twee inwoners zijn Stien Wassink-Gelder en Wim Kok. Ze zijn vorig jaar met de fietsgroep begonnen en dat is men heel goed bevallen. “Iedere eerste en tweede dinsdag van de maand kwamen we bij elkaar en dat was altijd erg gezellig”, vertelt Stien. “Wim en ik bepaalden meestal de route, maar andere deelnemers dachten ook vaak mee, bijvoorbeeld over de plek waar we kunnen pauzeren. Meestal gingen we met een clubje van 7-8 personen op stap, maar er mogen er gerust wat meer bij komen”, aldus Stien.

 

Het nieuwe fietsseizoen wordt dus afgetrapt op dinsdagmiddag 2 april. Daarna is het de bedoeling dat er iedere eerste en derde dinsdag van de maand gefietst wordt, zolang de weersomstandigheden goed zijn. Start is steevast om 14.00 uur bij de kerk in Terwolde zodat iedereen rond 17.00 uur weer terug is in het dorp. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Stien Wassink-Gelder via: 06-41761970 of met Wim Kok via: 0626368059.

 

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)