Fietsgroep zonder accu gaat van start

Een oproep voor een fietsgroep met ‘gewone fietsen’ leverde maar liefst 18 reacties op. Guus Kroes verzamelde de gegevens en vorige week werd iedereen uitgenodigd bij Mens en Welzijn Voorst. Hier zag Guus dat er overduidelijke band was tussen de mensen. “Ze fietsen allemaal nog heel bewust op een gewone fiets. Ze nemen voor lief dat ze hierdoor minder snel fietsen en soms ook minder ver geraken. Het is een soort principe waar ze aan vast houden en dat schept een band”, aldus Guus.

 

De fietsers hebben besloten om een fietsgroepje op te richten. Over een pakkende naam wordt nog nagedacht, maar wel is duidelijk dat ze iedere woensdagmiddag, om 13.30 uur opstappen. De eerste tocht is woensdag 20 maart. Het vertrekpunt is De Ontmoeting Klein Twello waar Mens en Welzijn gevestigd is. Dan wordt er een tocht van ong. 20-25 km gefietst en zal de snelheid niet hoger liggen dan 15 km/uur. Onderweg wordt er ergens gepauzeerd en voor rond 16.00 uur verwacht men weer terug te zijn in Twello.

 

Wil jij 20 maart of later ook een keertje meefietsen? Dat kan uiteraard, zolang je maar een ‘gewone fiets’ hebt. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Guus Kroes via g.kroes@mensenwelzijn.nl of bel/app: 06-40103611.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)