Hoofdsponsors blijven Voorster Triathlon trouw

Op zondag 14 juli staat de Voorster Triathlon weer op de agenda. Een uniek sportevenement dat toe is aan zijn derde jaargang en daarmee steeds meer een begrip wordt in de regio. Dat succes had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder de hulp en bijdrages van sponsoren. De drie hoofdsponsors; Univé Stad en Land, Thermen Bussloo en Nijhuis Bouw blijven de Voorster Triathlon ook dit jaar trouw. Daarmee tonen ze maatschappelijke betrokkenheid en hun warme band met het lokale sport- en beweegaanbod.

 

Als Supporter van Sport vindt Univé Stad en Land sporten en bewegen belangrijk. In de Voorster Triathlon zien ook zij een evenement welke een brede doelgroep (letterlijk) in beweging kan brengen. De vestigingsmanager van de Univé-winkel te Twello ondertekende de overeenkomst en benadrukte dat ze altijd open staan voor dergelijke evenementen. “Als Supporter van Sport kunnen we op verschillende manieren bijdragen, bijvoorbeeld met materialen, maar ook met ons lokale netwerk”, legt hij uit. Univé Stad en Land kennen de meeste mensen als verzekeraar. Maar zij bieden ook hypotheek- en financieel advies.

 

Ook Thermen Bussloo is sponsor van het eerste uur. In Bussloo heeft men niet lang getwijfeld over sponsoring. Na het ‘Rondje Bussloo’ is dit het tweede sportieve evenement dat het steunt op de recreatieplas. Daarnaast sponsort men ook nog verschillende sportverenigingen. Marketingmanager Frank Veldwachter vertelt dat ze gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan. “Dat geldt voor onze gasten, maar ook voor ons personeel en de gemeenschap. Een mooi sportief evenement als deze dragen wij daarom een warm hart toe”, laat hij optekenen.

 

Sinds vorig jaar is Nijhuis Bouw als derde hoofdsponsor aan het evenement toegevoegd. Net als bij de Voorster Triathlon staat duurzaamheid en veiligheid hoog bij hen in het vaandel. Daarnaast is het ‘teamwork’ dat beide verbindt: “Bouwen is teamwork net als de organisatie van zo’n groot evenement. Bij Nijhuis Bouw vinden we teamwork ontzettend belangrijk. Echt teamwork ontstaat namelijk wanneer je iets doet wat je leuk vindt en waar je elkaar in wil voorthelpen. Dat doen we graag in ons dagelijkse werk maar ook voor zoiets moois als de Voorster Triathlon”

 

Aanmelden is nog mogelijk

De Voorster Triathlon vindt plaats op zondag 14 juli 2024. Er zijn nog plaatsen vrij in diverse startseries: één voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar en voor volwassenen een 1/16de of 1/8ste afstand. Ook deelname in teams (duo of trio) is mogelijk. De organisatie benadrukt dat het vooral een laagdrempelig evenement is voor jong en oud. “Je hebt geen supersnelle fiets of bepaalde kleding nodig. Sterker nog, we bieden zelfs een aantal fietsen en kleding aan in bruikleen”, vertelt Erica Risiglione. Op www.voorstertriathlon.nl kan je meer informatie vinden.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)