Let’s show your outdoor skills

Update
Vanwege grote belangstelling zijn alle beschikbare plekken binnen een paar uur vergeven. Het is alleen mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijst. Dit kan door op de link inschrijven te klikken. 

Onder het motto “ Lets show your outdoor skills’’ organiseert team Voorst Actief op donderdag 4 mei een outdoordag speciaal voor de jeugd. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar mogen deze stoere dag zeker niet missen! Op donderdag 4 mei zijn zij van harte welkom op recreatiegebied Bussloo voor de 2e editie van de Outdoor Adventure dag. De Outdoor Adventure dag vindt plaats bij de botenhelling. 

Op het sportieve programma staan de onderdelen: archery tag, mountainbiken, pionieren,  kanovaren, zeilen en suppen. De jeugd maakt zo op een leuke manier kennis met diverse outdoor activiteiten.

De activiteiten worden verdeeld in twee blokken:

  • Blok 1: pionieren – zeilen – archery tag
  • Blok 2: kanovaren – mountainbiken – suppen

Per blok kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. Iedere activiteit duurt 45 minuten.

Let op: Je kan je maar voor één blok inschrijven.

Meedoen:
Deelname is gratis. Meld je snel aan! Bij het inschrijven geef je aan met welk blok je mee wilt doen. Het is helaas niet mogelijk om met alle activiteiten mee te doen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Als kinderen met een vriendje of vriendinnetje willen deelnemen in dezelfde groep overleg dan even zodat je ook in dezelfde groep bent aangemeld.

Klik hier om in te schrijven.

Kledingtip + zwemdiploma:
Het makkelijkst is om lekker zittende (sport)kleding aan te trekken, wat vies en nat mag worden. Voor blok 1 en 2 moet ieder kind in het bezit zijn van een geldige zwemdiploma A en B.

Meer informatie:
Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met buurtsportcoach Rinse Procee via 06-23596080 of rinse@voorstactief.nl. Of kijk op www.voorstactief.nl.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)