Schoolhandbaltoernooi | Schrijf je nu in

Team Voorst Actief organiseert in samenwerking met de handbalverenigingen SC Klarenbeek en SV Voorwaarts Twello een schoolhandbaltoernooi voor alle basisschoolkinderen uit groep 5 tot en met 8. Het toernooi vindt plaats op woensdag 13 maart 2024 en woensdag 20 maart 2024.  

Programma:

  • Woensdag 13 maart 2024 – groep 5 en 6
  • Woensdag 20 maart 2024 – groep 7 en 8

Het toernooi vindt op beide dagen plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur in sporthal Jachtlust in Twello.

Teambegeleider:
Tijdens het toernooi dienen alle teams over een teambegeleider te beschikken.

Meedoen?
Wil je graag meedoen met het schoolhandbaltoernooi? Dan is het de hoogste tijd om een team te formeren. Voor de groepen 5 en 6 bestaat een team uit minimaal 6 spelers en voor de groepen 7 en 8 bestaat een team uit minimaal 7 spelers.

Vanwege het verschil in fysieke kracht tussen jongens en meiden, is het aan te raden om een team samen te stellen die bestaat uit alleen jongens of meiden. Indien dit niet mogelijk is, dan kan je ook een gemengd team opgeven. Een gemengd team wordt automatisch ingedeeld in een jongenspoule.

Klik hier om in te schrijven. 

Voorbereiden op het handbaltoernooi? Vraag een clinic aan!
Om de kinderen voor te bereiden op het handbaltoernooi, is er de mogelijkheid om een clinic aan te vragen via de website www.gooijijdebaldoor.nl. Gooi JIJ de bal door?! is een initiatief van het Nederlands Handbal Verbond. De clinics worden door professionals begeleid.

Meer informatie:
Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met buurtsportcoach Rinse Procee via 06-23596080 of rinse@voorstactief.nl

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)