Volop sportplezier in Twello en Klarenbeek tijdens de sportinstuiven!

In de voorjaarsvakantie heeft team Voorst Actief de sportinstuiven georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Op dinsdag 28 februari  en donderdag 2 maart 2023 zijn sporthal Jachtlust in Twello en sporthal MFC Klarenbeek omgebouwd tot één sport- en beweegparadijs. Ruim 230 kinderen hebben meegedaan met diverse sport- en spelactiviteiten. De kinderen konden meedoen met te gekke activiteiten, zoals: voetbal, tennis, skateborden, trailbike, hockey, trampoline springen, stormbaan, circus. Daarnaast konden de kinderen in Twello meedoen met een clinic kickboksen van Fitfabriek de Baard.

Het programma was opgedeeld in een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend was het de beurt aan de jonge kinderen en in de middag konden de oudere kinderen meedoen met de activiteiten. Na afloop waren de kinderen moe en voldaan en bleef voornamelijk het enthousiasme hangen. We kijken terug op twee geslaagde sportinstuiven. In de herfstvakantie organiseren we op dinsdag 17 oktober 2023 en donderdag 19 oktober 2023 weer een nieuwe sportinstuif.

Voorst Actief
Volg ons