Van den Belt Makelaars sponsort wederom 3 potentiële deelnemers Voorster Triathlon

Op zondag 14 juli aanstaande staat de derde editie van de Voorster Triathlon op het programma. Guido Leerkes, eigenaar van ‘Van den Belt Makelaars’ ervaarde afgelopen jaren zelf hoe leuk het was om deel te nemen aan dit evenement, maar hij realiseert zich ook dat de aanschaf van het materiaal een belemmering kan vormen. Door middel van een unieke sponsorovereenkomst wil hij daar wat aan doen. Zo stelt Van den Belt Makelaars, net als vorig jaar, de volledige uitrusting ter beschikking aan drie potentiële deelnemers.

 

Guido vertelt zijn sponsorovereenkomst met dit lokale, sportieve evenement met veel plezier te verlengen. “Voor mij was de Voorster Triathlon de allereerste ervaring met deze sport. Mijn eerste deelname in 2022 was enorm gaaf, maar ik kan ook heel goed begrijpen dat mensen een drempel ervaren. Wanneer je geen racefiets hebt en de juiste kleding niet in de kast hebt hangen vormt dat een drempel. Omdat ik graag een maatschappelijke bijdrage wil leveren stellen wij drie fietsen en passende kleding ter beschikking aan mensen die ook deze sportieve uitdaging aan willen gaan maar daar zelf niet de middelen voor hebben”, legt Guido uit.

 

Maatschappelijke doelen

De makelaar en de organisatie vonden elkaar in hun maatschappelijke doelen. De organisatie van de triathlon wil een laagdrempelig sportevenement neerzetten die impact heeft op het lokale beweeggedrag. Simon Krukkert, één van de kartrekkers, vertelt ons: “We zien dat er veel mensen uit de gemeente meedoen aan de Voorster Triathlon en dat vinden we mooi! We willen een evenement zijn dat leeft in de omgeving. Daarin zijn we groeiende”, vertelt hij. Guido sluit aan door te benadrukken dat het hem ook om de maatschappelijke doelstellingen te doen is. “Sport in algemene zin dragen wij een warm hart toe en het lijkt ons extra mooi als we mensen met een kleinere portemonnee op deze manier kunnen ondersteunen en enthousiasmeren. Want dat gevoel als je over de finish komt, dat gun ik iedereen!”

 

Zou jij wel 1/16de of 1/8ste triathlon aandurven maar beschik je niet over het juiste materiaal? Meld je dan aan via info@voorstertriathlon.nl en mogelijk kom je aanmerking voor deze unieke mogelijkheid.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via
Laatste berichten van Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst) (alles zien)